SISTEMATIZIRAN PRISTOP VADBE OTROK

 

Vadbo  za najmlajše izvajamo s pomočjo kakovostnih didaktičnih rekvizitov ElemeNta, prijaznih do otrok, ki se lahko  uporabljajo tudi pri treningu rekreativnih in vrhunskih športnikov.

Športna oprema, pripomočki in pravila vadbe so prilagojena otroku. Otroci in vadeči  dajejo svojemu telesu možnost, da najdejo najustreznejšo pot učenja in da izvedejo vajo tako kot mislijo da je prav.

Delo  z najmlajšimi v TŠ Živko zajema celotno atletsko abecedo skupaj s sklopi osvajanja naravnih oblik gibanja in postopnega prehajanja na višjo raven motorične sposobnosti otrok. Sestavni del vadbe so tekaške, štafetne in elementarne igre, ki so načrtovane tako, da spodbujajo osebni uspeh vsakega posameznika in naučijo spoštovanja razlik med vrstniki.

Tekaška šola Živko bo vadbo za najmlajše znova nadaljevala s pričetkom novega šolskega leta 2016/17  v mesecu septembru.. Vadba bo znova potekala   v športni dvorani OŠ Hudinja po ustaljenem urniku, vsak ponedeljek od 17.00 do 18.00 ure.

Otroci bodo skozi igro in druženje osvajali naravno obliko gibanja in motoričnih spretnosti na vrhunskih in otrokom posebej prilagojenih didaktičnih pripomočkih ter  športnih rekvizitih ElemeNta. 

 

Dodatne informacije prejmete pri Anici Živko (051 321 101).

Podarite darilni bon - Tekaskasola.si

Atletska zveza Slovenije

KIDS ATHLETIC

 

Medis