Na uličnem teku v Ćupriji “Memorial Aleksandra Aca Petrović” je Jan Kokalj na 3000m razdalji, med 21 tekači iz 5 držav osvojil odlično tretje mesto. Zmagal je izjemen Elzan Bibić

 ( OR 3000m 7:51,51)  iz Novega Pazarja, ki se je ze takoj po startu odvojil od skupine zasledovalcev in kontrolirano  vodil solo tek vse do cilja. Jan se je boril in hrabro tekel v zasledovalni skupini med tekači iz Kenije, Srbije in BiH ter se potegoval za najvišja mesta in v cilj pritekel takoj za drugouvrščenim Osmanom Januzovićem iz Doboja.

V kategoriji mladincev na 1500m razdalji, sta se izkazala še Vid Botolin in Bor Bauman, kjer je Vid zmagal  absolutno in se tudi v svoji kategoriji ml.mladincev povzpel na najvišjo stopničko. Bor pa je v svojem prvem nastopu uličnega teka v Ćupriji osvojil 2.mesto med st.mladinci in kot četrti absolutno!

Posebnost uličnega teka so tudi obrati na 300m ravnini glavne ulice, kjer so tekači  ves čas na očeh gledalcev. Ćuprija živi z atletiko in je močno atletsko prepoznavna po nekdaj odličnih tekačih od Vere Nikolić; svetovna rekorderka na 800m, Evropska prvaka; Dragan Zdravković 3000m v dvorani in Snezana Pajkić 1500m... ter po vrsti drugih.

Organizator Dragan Zdravković in njegova  ekipa, že vrsto let skrbijo za pravi tekaški spektakel, ki se v Ćupriji, mestu atletike, ohranja že 74 let!