Jan Vukovič zmagovalec teka na 800m, Jan Kokalj drugi na 1500m in najmlajši Vid Botolin z novim dvoranskim drzavnim rekordom na 3000m  za starejše mladince osvojil tretje mesto. Izjemni nastopi tekačev, ki so v reprezentančnem dresu, po svojih najboljših  močeh pripomogli h končni skupni zmagi Slovenije.

Na troboju članskih reprezentanc  HRV-SRB-SLO so v dvorani v Novem mestu in ob spremstvu trenerja Zivko Romea nastopili kar trije tekači. Jan Vukovič je v taktičnem teku na 800m z 1:54,23 zmagal in reprezentanci Slovenije pritekel pomembno število točk. Jan Kokalj je v svojem odličnem nastopu teka na 1500m 3:51,84 osvojil drugo mesto in zaostal le za vrhunskim tekmovalcem iz Srbije, Elzanom Bibićem s 3:42,64! Vid Botolin je v najdaljšem tekaškem obračunu na 3000m z 8:22,19 in z izjemnim tekom, občutno popravil nov drzavni rekord za starejše mladince v dvorani.

Za uspešne nastope v Novem mestu, je pripomogla tudi Karin Gošek, ki je s priprav v Keniji, pred tekmo presenetila  Vida Botolina z močnim motivacijskim video sporočilom vrhunskega  TOP atleta Mo Faraha...

Čestitke vsem!