Zaključne priprave atletov in atletinj na drugi, jesenski  del tekmovalne sezone  na odprtem, se ze vrsto let odvijajo na Rogli. Sredina meseca avgusta je tista prelomnica, ko se zbere vsa  ekipa, ki ima zeljo po tekmovalnih nastopih ali pa so ze z mislimi in  pogledom  v pripravah na novo zastavljene  cilje  naslednje sezone.

Rogla je odlična destinacija mnogim športnikom ne le atletom, saj nudi in omogoča vse kar športnik potrebuje. Ugodna klimatska klima, pa daje še tisto več!

Treningi vedno  potekajo po predhodno, skrbno zastavljenemu programu in s ciljem, da vsak udelezenec prejme ter nadgradi doslej pridobljeno. Glede na to, da je letošnje leto prav posebno in iz znanih razlogov nepredvidljivo leto, so bile tudi priprave tako posebne! Na Rogli se je tokrat zbrala pisana druščina atletov in atletinj iz različnih klubov Slovenije, različnih pripravljenosti ter disciplin a vsem je bil skupen ekipni duh v tako individualnem športu kot je atletika. Visoka motiviranost posameznikov se je vsak dan  kot rdeča nit prepletala med atleti iz klubov: AD Kladivar, AK Rudar Trbovlje, AK Domzale, AK Olimpija, AD Slovenska Bistrica in Ak Brezice. .... in se že nadaljuje naprej v Celju na skupnih treningih!

 

Cilj pa je bil vsem enak:« POSTATI ŠE BOLJŠI »