Športniki, atleti in atletinje vsak prosti trenutek posvetijo in namenijo svoji dejavnosti, to kar imajo najrajši. Ekipni duh pa povezuje in krepi na način,  da posamezniki lahko postanejo še boljši.

 

V času krompirjevih počitnic smo izkoristili proste dni za atletske priprave v Vrsarju. Pisana druščina zbranih, se je najmanj dvakrat dnevno podala na  treninge različnih intenzivnosti in  ciljev, kjer smo vsi izkoristili odlične vremenske pogoje. Atletska sezona, ki se je za večino udelezencev po krajšem počitku komajda  končala, in  ze se je pričela priprava na nekaj novega, velikega, večjega kot doslej.

VID BOTOLIN v polnem zagonu priprav na EP v krosu na Irskem, JAN VUKOVIČ prav tako v pripravah na dvoransko sezono in hkrati tudi za novost EP v krosu, kjer bo v mešani dvojici z eno izmed deklet nastopil v teku na 1500 m razdalji.

V nadaljevanju priprav za naslednjo tekmovalno sezono se bodo v mesecu decembru tokrat številni posamezniki pridružili atletskim skupinam na Cipru in Tenerifih.

 

Uspešno vsem!